DER KREIS-congres: een fijn weerzien onder de zon

Op 9 mei mochten we elkaar weer ontmoeten. Eindelijk! Zelfs het weer was er blij mee. We kregen een aangename lentezon cadeau, bovenop veel lachende gezichten en boeiende uiteenzettingen. De sfeer zat goed. Iedereen snakte dan ook naar een professioneel weerzien en Salons De Romrée vlakbij Brussel was de perfecte locatie.

Boost Your Business

Het DER KREIS-congres kreeg de toepasselijke titel ‘Boost Your Business’ mee. Want dat is precies wat we doen. Niet enkel tijdens en via het congres, maar het hele jaar door, met kleine en grotere gebaren en diensten. Managing Director van DER KREIS Belux, Ronny Thyssen, heette iedereen welkom op het eerste congres in zijn huidige functie. Corona en de bijhorende beperkingen, weet je wel. Gelukkig mocht hij meteen met goed nieuws binnenkomen: “We zijn heel trots om te kunnen melden dat DER KREIS, ondanks de uitdagende tijden, een heel goed jaar heeft afgewerkt.”

Boeiende sprekers en ontspanning

DER KREIS ondersteunt zijn leden zodat zij een maximaal rendement halen. Logisch dus, dat tijdens het congres concrete tips en tricks de revue passeerden. Bran Van Welden gaf een sessie over klantgerichtheid. “Klanten vandaag zijn een pak veeleisender dan zo’n 10 jaar geleden. Door proactief je manier van werken aan te passen om klanten tevreden te houden, kan je hen promoveren tot ambassadeurs van je zaak”, klonk het. Om het nog concreter te maken, gaf Van Welden 10 handige tips mee, zoals vriendelijk zijn en vooral je klant zelf laten praten.

En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, was ook voldoende ontspanning voorzien. Een uitstap naar Volkssterrenwacht MIRA of een biertasting? De keuze was aan de deelnemers. Het afsluitende diner werd ingeleid met een 2-talig optreden van stand-up comedian Bert Kruismans. Kwestie van de avond in schoonheid af te ronden.