Ons toegewijde team staat voor je klaar !

Het geëngageerde team van DER KREIS BeLux ondersteunt keukenspecialisten in hun zoektocht naar kwaliteitsproducten. Als toonaangevende inkooporganisatie verzekeren we goede aankoopvoorwaarden bij gerenommeerde leveranciers en zorgen we voor eigen private labels. Met een breed gamma aan dienstverlening, zoals marketing, juridisch, logistiek, financieel en commercieel advies stimuleren we de professionalisering van onze leden.

Aangezien DER KREIS BeLux het heel belangrijk vindt dat de leden “baas in eigen zaak blijven”, hebben ze de vrije keuze om in te tekenen op het centraal betaalsysteem.

Ronny Thyssen
CEO

Joëlle Bonni
Office Manager

Martine Penne
Account Manager

Aline Niessen
Account Manager

jeremy querinjean derkreis

Jérémy Querinjean
Digital Marketing

Kayleigh Verhaeghe
Admin Support

Toonaangevende inkooporganisatie voor keukenspecialisten

DER KREIS BeLux maakt als toonaangevende inkooporganisatie voor de keukenprofessional deel uit van een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen. Via DER KREIS BeLux reken je op een complete ondersteuning. Van gunstige aankoopcondities tot een brede professionele dienstverlening.

Vertrouwen en partnerschap

De krachten bundelen om elkaar te versterken en meer te bereiken vormt voor ons de basis voor duurzame relaties met toegevoegde waarde voor iedere partij. 

Symbiose van kennis en service

Doelgericht advies combineren met een klantgerichte dienstverlening vanuit een grondige marktkennis is voor ons de weg die leidt tot de beste resultaten.

Ambitie om te groeien

Wat eigen is aan onze leden, onze leveranciers en ons team is dat we kennis en ervaring inzetten op een manier die klant- en toekomstgericht is en daarenboven constructieve info geven om op te bouwen.

Ervaringen van onze leden

Symbole du partenariat réussi avec nos adhérents