Een toegewijd team staat ten dienste van jou

Het geëngageerde team van DER KREIS BeLux ondersteunt keukenspecialisten in hun zoektocht naar kwaliteitsproducten. Als toonaangevende inkooporganisatie verzekeren we goede aankoopvoorwaarden bij gerenommeerde leveranciers en zorgen we voor eigen private labels. Met een breed gamma aan dienstverlening, zoals marketing, juridisch, logistiek, financieel en commercieel advies stimuleren we de professionalisering van onze leden.

Aangezien DER KREIS BeLux het heel belangrijk vindt dat de leden “baas in eigen zaak blijven”, hebben ze de vrije keuze om in te tekenen op het centraal betaalsysteem.

Ronny Thyssen
CEO & Account Manager
Vlaanderen

Joëlle Bonni
Office manager

Martine Penne
Account Manager
Wallonië – Brussel – Luxemburg

Zin om ons geëngageerd team
te vervolledigen? Laat van
je horen en solliciteer

Toonaangevende inkooporganisatie voor keukenspecialisten

DER KREIS BeLux maakt als toonaangevende inkooporganisatie voor de keukenprofessional deel uit van een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen. Via DER KREIS BeLux reken je op een complete ondersteuning. Van gunstige aankoopcondities tot een brede professionele dienstverlening.

Vertrouwen en partnerschap

De basis voor duurzame relaties met toegevoegde waarde voor iedere partij. De krachten bundelen om elkaar te versterken en meer te bereiken.

Symbiose van kennis en service

De weg die leidt tot de beste resultaten. Doelgericht advies combineren met een klantgerichte dienstverlening vanuit een grondige marktkennis.

Ambitie om te groeien

Eigen aan de leden, de leveranciers en het team. Kennis en ervaring inzetten op een manier die klant- en toekomstgericht is. Constructieve info geven om op te bouwen.

Ervaringen van onze leden