Logic Kitchen: private keukenlabel

Hoogstaande Duitse kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Private label Logic Kitchen maakt de droomkeuken voor elke klant.

Ruime keuze in eigentijds design

De eigentijdse keukens van Logic Kitchen beantwoorden perfect aan de wensen en eisen van de Belgische markt. Om die missie te blijven volbrengen, evolueert het assortiment voortdurend verder. De superstrakke greeploze lijn MatrixArt is daar een recent voorbeeld van. Sowieso kies je uit:

  • een brede waaier aan fronten en kleuren
  • eindeloze mogelijkheden
  • optionele kasthoogte van 90 cm

Gerenommeerd team voor jouw merk

Iedereen heeft recht op een droomkeuken. Vanuit die filosofie geeft het team van Logic Kitchen elke dag het beste van zichzelf. Ook voor jou en jouw klanten. Ze combineren hoogwaardige materialen en technieken met een ruime keuze in trendy kleuren en kwalitatieve afwerkingen.

Het verschil zit in de details. Zo biedt Logic Kitchen onder meer kasten van 90 cm hoog aan. Zo vormen 3 lades van 30 cm boven elkaar een perfecte lijn. Alle elementen sluiten perfect op elkaar aan. Superieur lakwerk zet deze troeven extra in de verf.

Leveringsgaranties voor klanten via DER KREIS

De opening van een eigen zaak is voor rasechte ondernemers een hoogdag. Dat was ook zo voor Abraham van de Velde, toen hij op 14 maart 2020 vol ambitie en passie Keukenbaron opende in Diest. Kort daarna dwong corona hem al de deuren opnieuw te sluiten. Met DER KREIS als professionele partner had van de Velde gelukkig een stevige basis, om de uitdagende tijden zonder kleerscheuren door te komen.

Abraham van de Velde – Keukenbaron

Verruim je keukenaanbod met Logic Kitchen

Eigentijdse keukens met verregaande keuzemogelijkheden voor een uniek resultaat: voeg ons private label Logic Kitchen toe aan je gamma.