Cabeo: Moderne technologie en de laatste trends in de keukenmarkt

Traditie en innovatie

Private label Cabeo garandeert al 120 jaar de productie van hoogwaardige maatwerkkeukens. Als ervaren speler met een rijke traditie blijft Cabeo elke dag inzetten op innovatie: in techniek, design en productiemogelijkheden. Zo profileert dit private label zich als het verleden, het heden en de toekomst van de keukenwereld. Elk Cabeo-maatwerk keukenproject steunt op 3 stevige pijlers:

  • deskundigheid en inzet
  • kwaliteit
  • service en open communicatie

Gedreven door passie, gevoed door vakmanschap

Ook na 120 jaar is de drijvende kracht van Cabeo het gepassioneerde team. Zij geven in het atelier elke keuken-op-maat nauwkeurig vorm. Hun deskundigheid staat centraal, wordt voortdurend bijgeschaafd en groeit verder met de expertise van elke medewerker als cruciale schakel.

Een Cabeo-keuken is niet enkel minutieus gemaakt; voor de keuken het atelier verlaat, wordt elk aspect ook grondig getest. Je vaste contactpersoon houdt je op elk moment up-to-date van de status van je keukenproject. Zo neem jij op jouw beurt alle zorgen weg bij de eindklant.

Leveringsgaranties voor klanten via DER KREIS

De opening van een eigen zaak is voor rasechte ondernemers een hoogdag. Dat was ook zo voor Abraham van de Velde, toen hij op 14 maart 2020 vol ambitie en passie Keukenbaron opende in Diest. Kort daarna dwong corona hem al de deuren opnieuw te sluiten. Met DER KREIS als professionele partner had van de Velde gelukkig een stevige basis, om de uitdagende tijden zonder kleerscheuren door te komen.

Abraham van de Velde – Keukenbaron

Verruim je keukenaanbod met Cabeo

Traditie en innovatie versterken elkaar voor de productie van hoogwaardige maatwerkkeukens: voeg ons private label Cabeo toe aan je gamma.